За нас:

Инфостар ООД - специализиран сервиз за принтери в София и страната.

eet-5200426_640

Фирма ИНФОСТАР ООД е основана през 1992 год. като специализирана фирма за гаранционен и следгаранционен сервиз на принтери – линейни принтери, документни принтери, индустриални термо-трансферни и мастилено-струйни принтери, на всички марки и модели лазерни и матрични офис принтери, плотери, както и на всякаква
специализирана и индустриална електроника. Предметът ни на дейност е технически сервиз и ремонт, дейност в която сме се специализирали и непрекъснато усъвършенстваме. Целта ни е ремонт на дефектните блокове, модули и възли и смяна на дефектния елемент, а не замяна и продажба на скъпи комплекти резервни части. Това ни позволява да извършваме дейността си за различни фирми производители и вносители без да има конфликт на интереси.

Сервизната ни база е стационирана в София, но обслужването на клиентите ни – периодични профилактики, дребни ремонти, консултации и др. се извършва на място във всяка една точка на страната. Само сериозни ремонти се извършват в сервиза, където разполагаме с пълен набор сервизна техническа документация, склад с резервни части и добре оборудвана работилница.

Имаме опит в

Освен поддръжка и сервиз на печатаща техника фирмата ни извършва инженерингова дейност в областа на електрониката – изготвяне и реализация на проекти, осигуряване на консултантски инженерно-технически услуги и средства, оптимизация на процеси и др.

Разполагаме с реализирани проекти за индустриален печат, апликатори и standalone печат.

Също така имаме цялостно реализирани RFID проекти – от доставката на тагове и обурудване, тяхното отпечатване и програмиране, сканирането им до обработка на данните и интегриране с наличния софтуеър.

Имаме богат опит в ремонт на специфична индустриална електроника от различни сфери.

Ние сме тук за да Ви помогнем!

Имате проблем… не се колебайте да се свържете с нас. Всеки клиент е важен за нас! През годините сме извършвали техническа поддръжка и сервиз на принтери собственост както на корпоративни клиенти – банки, заводи, институции и големи фирми, собственици на стотици и хиляди принтери, така и на малки фирми, офиси и частни лица.

Няма нерешим проблем, въпросът е на каква цена. И точно тук можем да Ви бъдем полезни – на базата на експертиза и опит можем да Ви посъветваме за най доброто решение в конкректния случай.

Извършваме ремонти на всички принтери внасяни на българския пазар: