За нас:
   Начало
   Дейност
   Поддръжка
   Ремонти и Цени
   Клиенти
 
Принтери:
Контакти:
 
 
 

Ремонт на принтери:

  Извършваме бързи и качествени ремонти на всички видове принтери, давайки три месеца гаранция за всеки извършен ремонт.
В процеса на експлоатация се износват и дефектират различни модули и възли на печатащите устройства. Нашaта цел е ремонт на дефектните блокове (което в болшенството случаи е възможно), а не влагане и продажба на скъпи резерни части. Клиентът винаги е информиран за състоянието на техниката, като при неотложна необходимост от смяна на резевна част се извършва консултация на клиента за всички възможни варианти - цени, алтернативи на оргинални резервни части с такива на други производители.

Цена на ремонта:

  С цел гарантиране на качествен ремонт на принтери без оскъпяване, всеки ремонт се оценява спрямо вложения труд необходим за отстраняване на проблема. За разлика от многото фирми предлагащи твърда цена за ремонт на принтер, таксуването на час грантира, че клиента ще заплати само за действително свършена работа.

  При приемане на принтер за ремонт в сервиза, се извършва събеседване, пълна диагностика на принтера и клиента се осведомява за цената на труда и ако е необходимо цените на резервни части.

  В случай, че ремонта на принтера е невъзможен или отказан поради висока цена, клиента не заплаща диагностика!

Цена на абонамента:

  Цената на абонаментната такса е индивидуална за всеки клиент. Тя се определя спрямо изискванията за безотказна работа на печатащите устройства, честота на профилактичните прегледи, брой на печатащите устройства.

  При подписване на абонаментен договор разходите за труд и транспорт са за наша сметка, като има възможност да се поемат и разходите за резервни части.

 
 
© 2004 Инфостар ООД